Ziarul care ține cu românul

Cetățean iranian, depistat la P.T.F. Giurgiu cu document de călătorie fals

Cetățean iranian, depistat la P.T.F. Giurgiu cu document de călătorie fals

 

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat un cetățean iranian, care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind o carte de identitate bulgărească falsă, cu scopul de a ajunge în Marea Britanie.

În data de 20.02.2020, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, călătorind ca pasager într-un microbuz, un bărbat care s-a legitimat cu o carte de identitate purtând însemnele autorităților bulgare.

În urma verificării documentului, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat că acesta nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

În cadrul cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că persoana prezentă la control este un cetățean iranian în vârstă de 39 de ani. Acesta a declarat că a procurat documentul de la un cetățean bulgar și a recurs la această metodă întrucât intenţiona să ajungă în Marea Britanie.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei bărbatului, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, acesta a fost preluat de autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Menționăm faptul că, de la începutul anului și până în prezent, la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, pe linia migrației ilegale au fost constatate 19 cazuri, în care au fost implicaţi 48 de cetăţeni din Afganistan, Armenia, Irak, Iran, Palestina, Siria, Turcia și Uzbekistan

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *