Ziarul care ține cu românul

Competiție între pompierii civili sibieni

Pompierii civili din judeţul Sibiu în competiție!
Etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor private pentru situaţii de urgenţă s-a desfășurat, astăzi, 07 iunie a.c., în poligonul de pregătire al ISU Sibiu, începând cu ora 09.00.
La acest concursul, organizat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, au participat șase echipaje ale Serviciilor private pentru situații de urgență din cadrul operatorilor economici: S.C. Carrefour S.A, Privat Pompieri Company, S.C. Compa S.A. și S.C. Automecanica S.A., S.C. Dedeman S.A. și Aerport Internațional Sibiu.
Echipajele participante și-au demonstrat abilităţile practice la probele: Ștafeta 4×100 metri, Pista de îndemânare şi viteză şi Dispozitivul de intervenţie.
După parcurgerea probelor, echipajele s-au clasat pe următoarele locuri:
Locul I – S.C. Carrefour S.A.
Locul II- Privat Pompieri Company
Locul III- Aeroport Internațional Sibiu

De asemenea s-au acordat diplome de merit pentru întreaga activitate pentru cel mai vârstnic și devotat pompier domnului Muntean Gheorghiță din cadrul Serviciului Privat pentru Situații de Urgență al S.C. COMPA S.A. precum și întregii formații de seniori ai aceleași societăți.
Competiţia a avut ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă pentru membrii acestor echipaje, urmând ca sâmbătă, 08 iunie a.c., să se desfășoare etapa județeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență.

PURTĂTOR DE CUVÂNT  Slt. Alina VOINA

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

 

Foto: Arhivă personală

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *