Ziarul care ține cu românul

Comunitatea și instituțiile s-au unit în Sibiu pentru un Summit european de succes

Summitul informal al șefilor de stat și guvern din Uniunea Europeană care a avut loc la Sibiu s-a desfășurat în bune condiții, fiind considerat unanim un eveniment de succes găzduit de Sibiu.

Colaborare bună între instituții

Succesul acestui eveniment s-a datorat implicării mai multor instituții și bunei colaborări dintre acestea. Mulțumim pe această cale public Ministerului de Afaceri Externe, Administrației Prezidențiale, Serviciului de Protecție și Pază și Serviciului de Telecomunicații Speciale.

De asemenea, mulțumim instituțiilor locale de ordine și liniște publică: Inspectoratul Județean de Jandarmi Sibiu, Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dumitru Croitoru Sibiu. Acestora li s-au alăturat polițiști, jandarmi, pompieri și personal medical din Inspectoratele de Poliție, Jandarmerie și Situații de Urgență din toată țara, cărora le mulțumim pentru că au fost alături de Sibiu într-un moment de o deosebită importanță.

 

Primăria Sibiu și-a făcut treaba

Primăria Sibiu a pregătit orașul pentru această reuniune prin lucrări de reparații , întreținere și investiții. În realizarea acestora Primăria Sibiu a avut sprijinul și toată deschiderea firmelor contractate care au devansat termene și au fost foarte flexibili față de cerințele instituției: S.C. Comtram S.A. Sibiu, S.C. Terra Building S.A. Sibiu, S.C. Teo Trans S.R.L. București, S.C. Rasirom R.A. București în colaborare cu S.C. Electro Con S.R.L. Sibiu și S.C. Apă Canal S.A. Sibiu. Transmitem mulțumiri S.C. Tursib S.A. care a organizat curse speciale pentru a transporta jurnaliștii gratuit de la Aeroport spre spațiile de cazare și spre locul de desfășurare a Summitului.

 

Evenimente artistice

Orașul a fost animat în perioada Summitului datorită evenimentelor organizate de Primăria Sibiu în Piața Mare, pe strada Turnului și pe strada Cetății. Mulțumiri speciale Ansamblului Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului pentru ca au fost din nou alături de Sibiu, cu un spectacol reprezentativ. Teatrul Național Radu Stanca s-a pregătit la înălțime, punând în programul săptămânii 7-12 mai cele mai bune producții ale sale.

 

Firme implicate pentru sponsorizări

Și pentru că ospitalitatea este una dintre calitățile pentru care românii sunt vestiți, au însemnat mult și cadourile cu care ne-am primit oaspeții. Au fost alături de Sibiu cu sponsorizări importante: producătorul de vinuri S.C. Jidvei S.A. Alba Iulia și firmele sibiene S.C. Scandia S.A. și S.C. Transagape S.R.L. Automobile Bavaria Group a pus la dispoziția Primăriei Sibiu mijloacele de transport pentru ca echipele de logistică să ajungă unde trebuia, în timp util, sau alte nevoi legate de transport.  Le mulțumim tuturor public pentru implicare și pentru suport. Mulțumim și companiei NTN SNR Roulments pentru că a asigurat ținuta celor peste 20 de voluntari care au ajutat în centrele de informare turistică și alte activități logistice.

“A fost un efort de echipă. Sibiul a dovedit încă o dată că știe să se mobilizeze pentru proiectele importante. De la instituții naționale și locale și până la comunitate, am pus cu toții umărul. Mulțumesc sibienilor pentru susținere și pentru că au fost înțelegători față de toată mobilizarea din oraș, necesară pentru un eveniment de istoric, onorant, care s-a încheiat cu succes” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing Primăria Municipiului Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *