Ziarul care ține cu românul

Conferință Anuală și Adunare Generală a Asociaţiei Aeroporturilor din România la Sibiu

Conferință Anuală și Adunare Generală a Asociaţiei Aeroporturilor din România

 

Adrian-Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, și Alexandru Anghel, coordonatorul proiectului Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, participă la Sibiu, la cea de-a 27-a Conferință Anuală și Adunare Generală a Asociaţiei Aeroporturilor din România (AAR), eveniment care are loc în perioada 23-25 octombrie 2019.

Este pentru a treia oară când proiectul AIBG – cel mai important demers investițional al Consiliului Județean Brașov, este adus în atenția specialiștilor în aeronautică din țară și străinătate, în cadrul conferințelor AAR.

Industria aeroportuară în România

Tema generală a discuțiilor din aceste zile este „Industria aeroportuară în România – prezent și viitor”. Sunt prezenți oficiali din conducerea Ministerului Transporturilor, Asociației Aeronautice Civile Române, Autorității de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile, ROMATSA, SRI și Poliției de Frontieră, directorii aeroporturilor din Sibiu, Cluj, Satu Mare și Bacău, reprezentanți ai administrației publice locale, profesori universitari, directorii unor operatori de transport aerian și firme de turism, precum și oaspeți din străinătate reprezentând firme din domeniul tehnologiilor aeroportuare.

Agenda este structurată pe cinci sesiuni de dezbateri cu următoarele teme: dezvoltarea aviației civile din România în următorii 5 ani; provocări viitoare în securitatea aviației civile; servicii și facilități pentru aeroporturi; impactul aviației civile în dezvoltarea turismului; reglementări, tehnologii și standarde în aviația civilă.

În cadrul discuțiilor, participanții au agreat propunerea președintelui CJ Adrian-Ioan Veștea ca următoarea Adunare Generală a AAR să aibă loc în perioada 15 – 17 ianuarie 2020, în Poiana Brașov.

„Am răspuns invitației domnului David Ciceo, președintele Asociației Aeroporturilor din România, care ne-a oferit din nou prilejul de a trece în revistă pașii realizați în proiectul Aeroportului de la Brașov. Am dovedit că proiectul nostru este unul matur, serios și deschizător de drumuri pentru multe administrații județene, astfel că și de această dată s-a aflat pe agenda dezbaterilor. Am prezentat colegilor din Asociația Aeroporturilor și reprezentanților administațiilor din țară stadiul proiectului nostru. I-am asigurat că am intrat în linie dreaptă și că până la finele anului viitor Aeroportul de la Brașov va fi realizat în proporție de 90%”, a menționat președintele CJ Adrian-Ioan Veștea.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *