Ziarul care ține cu românul

Consiliul Județean Sibiu licitează studiul de prefezabilitate pentru varianta ocolitoare sud Sibiu!

Consiliul Județean Sibiu a lansat miercuri, 11 septembrie, licitația pentru elaborarea studiului de prefezabilitate care va sta la baza investiției privind varianta ocolitoare Sibiu Sud. Toți cei interesați sunt așteptați să își depună oferta până în data de 2 octombrie 2019, ora 15. Valoarea estimată a contractului se ridică la suma de 290.000 lei fără TVA, iar perioada de realizare a studiului de prefezabilitate este de 60 de zile.

Terenul pe care se doreşte realizarea obiectivului de investiţii aparţine de patru unităţi administrativ teritoriale: municipiul Sibiu, orașul Cisnădie, comuna Cristian și comuna Șelimbăr.

Din punct de vedere juridic, terenurile aparţin:

  • Statului Român- pentru obiectivele de interes naţional existente în zonă (drumuri naţionale, infrastructură de îmbunătăţiri funciare, gaze naturale cu presiune înaltă, linii electrice aeriene cu tensiune înaltă)
  • Unităţilor administrativ teritoriale- pentru domeniul public sau privat al acestora.
  • Persoanelor fizice şi/sau juridice- care au proprietăţi în zonă.

Din punct de vedere economic, terenurile aparţin în general extravilanului și intravilanul celor patru unităţi administrativ teritoriale. Terenurile private vor fi expropriate pentru cauză de utilitate publică, pe coridorul de expropriere, conform purtătorului de cuvânt Ioana Căpățînă.

Pentru toate informațiile necesare, urmariți-ne pe Facebook:

Pagina: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTA LA DATORIE!

Cogito ergo sum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *