Ziarul care ține cu românul

Consiliul Județean Sibiu primește proiecte sportive de la structuri sportive private pentru a le finanța – 500.000 lei pentru AGENDA SPORTIVĂ!

Consiliul Județean Sibiu deschide perioada de depunere pentru proiectele sportive derulate de structuri sportive private, în vederea finanțării lor în cadrul Agendei sportive a județului pe anul 2019. Suma alocată de Consiliul Județean Sibiu pentru aceste proiecte este 500.000 lei, din care 400.000 lei pentru proiecte ce se încadrează în ”sportul de performanță” și 100.000 lei pentru proiecte din categoria ”sportul pentru toți.”

Astfel în perioada 14 mai – 3 iunie, ora 16, structurile sportive de drept privat interesate pot depune proiecte la Centrul de Informare pentru Cetățeni (CIC), situat la parterul instituției. Proiectele selectate vor fi afișate pe site-ul CJ în 14 iunie, urmând să fie aprobate în cadrul ședinței de consiliu județean din luna iunie.

De asemenea, Consiliul Județean Sibiu reamintește că până luni, 20 mai, ora 16, se mai pot depune proiecte culturale, gastronomice și pentru tineret. Selecția lor finală va fi afișată în data de 10 iunie pe site-ul instituției.

 

Purtător de cuvânt CJ Sibiu Ioana Căpățînă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *