Ziarul care ține cu românul

Contrabandă cu țigări în Sibiu- polițiștii au confiscat peste 8.000 de țigare în urma unei perchiziții domiciliare

Contrabandă cu țigări

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări, la data de 4 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, au desfășurat trei percheziții domiciliare pe raza localității Săcădate din județul Sibiu. Două persoane au fost reținute.

Ca urmare a cercetărilor derulate, polițiștii de investigare a criminalității economice au stabilit că doi bărbați în vârstă de 52, respectiv 63 de ani, domiciliați în Săcădate, ar comercializa, la domiciliu, țigări provenind din contrabandă.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate la trei imobile din localitatea amintită, polițiștii sibieni au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 8.000 de țigarete de diferite mărci, suma de 870 de euro, un pistol cu bile de cauciuc și un pistol cu gaz.

Cei doi bărbați au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul S.I.C.E. pentru stabilirea provenienței exacte a țigaretelor și a modului de respectare a prevederilor legale privind regimul armelor și munițiilor.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *