Ziarul care ține cu românul

Contrabandă cu țigări în valoare de 38.023 lei

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit aproximativ 2.000 de pachete cu țigări, ascunse printre bagaje, pe care doi cetățeni bulgari au încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 25.01.2020, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiu au desfăşurat acțiuni specifice pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu țigări. Astfel, au fost selectate pentru control mai multe mijloace de transport.

Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra unui microbuz și asupra unui autocar, polițiștii de frontieră au descoperit, disimulate printre bagajele șoferilor, cantitatea totală de 1.914 de pachete cu țigări, diferite mărci, toate având aplicate timbru fiscal bulgăresc.

La cercetări s-a stabilit faptul că țigările aparțin șoferilor mijloacelor de transport prezentate la control. Aceştia sunt cetățeni bulgari, în vârstă de 32, respectiv 40 de ani şi au declarat că au achiziţionat bunurile din Bulgaria, urmând să le transporte în Germania, pentru a le comercializa.

Bunurile, în valoare de 38.023 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege”, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

https://ziuaonline.com/detectiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *