Ziarul care ține cu românul

Control în județul Mureș asupra autovehiculelor înmatriculate în străinătate

AUTOVEHICULE ÎNMATRICULATE ÎN ALTE STATE, VERIFICATE DE POLIŢIŞTII MUREŞENI

 

Peste 190 de autovehicule înmatriculate în alte state, au fost verificate de polițiștii mureşeni, în perioada 18 – 20 octombrie 2019 . Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au aplicat peste 750 de sancțiuni contravenționale, au reţinut 69 de permise de conducere și 17 certificate de înmatriculare.

În perioada 18 – 20 octombrie 2019, poliţiştii Serviciului Rutier Mureş, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române, au acţionat pe linia verificării modului în care proprietarii autoturismelor înmatriculate în alte state respectă legislația privind circulația pe drumurile publice din România.

În această perioadă, peste 70 de polițiști rutieri au acționat în trafic, zilnic, fiind verificate peste 1200 de autovehicule, dintre care 191 înmatriculate în alte state.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 759 de sancțiuni contravenționale, din care 739 pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice.

Din totalul acestora, 28 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state.

În cadrul acţiunii, au fost reținute 69 de permise de conducere,dintre acestea unul aparținând unui conducător de autovehicul înmatriculat în alt state, precum şi 17 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au constatat11 infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere, dintre care 2 săvârşite de conducătorii autovehiculelor înmatriculate în alte state.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *