Ziarul care ține cu românul

Control judiciar pentru 60 de zile pentru sibianca ce a fost depistată în trafic conducând un autoturism deși are acest drept suspendat

Față de sibianca în vârstă de 57 de ani, reținută de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu după ce a fost depistată în trafic conducând un autoturism deși are acest drept suspendat, procurorul de caz a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Știrea inițială: Reținută după ce a condus având acest drept suspendat

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 09,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Gheorghe Dima de către o sibiancă în vârstă de 57 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul femeii de a conduce este suspendat, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

De asemenea, polițiștii rutieri au luat față de femeie măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *