Ziarul care ține cu românul

Cooperare între polițiștii români și germani pentru salvarea unui bărbat din Călărași

COOPERARE POLIȚIENEASCĂ INTERNAȚIONALĂ PENTRU SALVAREA UNEI PERSOANE

 

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din județul Călărași, care se afla într-o situație de pericol pe teritoriul Germaniei, a fost salvat în urma cooperării dintre polițiștii români și germani.

 

La data de 2 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat de către o femeie, în vârstă de 39 de ani, cu privire la faptul că soțul său care își desfășoară activitatea ca șofer de tir angajat al unei societăți din Germania, a dispărut.

Imediat, au fost realizate activitățile procedurale, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, pentru transmiterea informațiilor despre cel în cauză către autoritățile germane.

Totodată, a fost constituită o echipa de polițiști care a documentat posibilelor locații în care bărbatul s-ar putea afla.

În timpul desfășurării activităților, femeia a revenit cu precizări, în sensul că a primit un mesaj de la soțul său, în care acesta îi comunica faptul că intenționează să se expună unei situații de pericol.

Împreună cu autoritățile germane au fost obținute rapid coordonatele GPS ale vehiculului folosit de bărbat, constatându-se că acesta se afla de mai multe minute într-o zonă izolată.

Au fost alertate echipele de poliție germane competente teritorial, bărbatul fiind găsit în timp util pentru a fi salvat. Acesta a fost internat într-o unitate spitalicească, fiind în afara stării pericol.

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *