Ziarul care ține cu românul

Cooperare româno-germană

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au efectuat la data de 13 septembrie a.c. 6 percheziții, în comuna Petelea.

Poliţiştii din Mureş au efectuat 6 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă la omor în baza unui Ordin European de Anchetă.

 

Activităţile au fost efectuate la locuinţele a 4 persoane bănuite că ar fi săvârşit, pe teritoriul statului german, în perioada noiembrie 2018 – februarie 2019, infracţiuni de tâlhărie şi tentativă la omor.

În urma perchezițiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea confiscării mai multe bunuri de interes operativ. Este posibil ca acestea să fie din locuinţele victimelor.

La activităţile au participat, în calitate de observatori, reprezentanţi ai autorităţilor judiciare ai statului german. În acţiuni au fost angrenaţi şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „col. Sabin Motora” Mureş.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *