Ziarul care ține cu românul

Copii între 15-20 de ani s-au tăiat într-un scandal

Polițiști din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Feldioara au reținut pentru 24 ore un tânăr în vârstă de 18 ani din jud. Brasov.  În fapt, în data de 06 iulie a.c., în jurul orelor 19,15 pe raza localitații Prejmer din jud. Brașov a avut loc un conflict spontan între doi tineri de 15, respectiv 17 ani pe de-o parte, și alți doi bărbați de 18, respectiv 20 ani pe de altă parte.

În urma unui schimb de replici, cei 4 tineri s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii si picioarele, iar bărbatul in vârstă de 18 ani i-ar fi lovit pe cei doi minori cu un obiect tăietor înțepător în zona abdomenului, pe unul dintre ei și a omoplatului drept, pe celălalt.

Minorii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și lovirea sau alte violențe, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificarilor.

Purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Educăți copilul de mic până nu este prea târziu. Într-o situație asemănătoare poate fi copilul tău!

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

Foto arhivă personală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *