Ziarul care ține cu românul

Crucea Roșie și Star Assembly asigură pachete de Crăciun  pentru 500 de copii din Județul Alba

Crucea Roșie și Star Assembly asigură pachete de Crăciun  pentru 500 de copii din Județul Alba

 

 

În contextul sărbătorilor de iarnă, Crucea Roșie Română Filiala Alba, în colaborare cu compania Star Assembly, a demarat o campanie umanitară dedicată familiilor cu copii vulnerabile din punct de vedere socio-material din Județul Alba.

Distribuirea pachetelor a demarat sâmbătă, 19.12.2020, voluntarii Crucii Roșii deplasându-se în comunitățile Cugir, Sebeș, Săsciori, Șugag, Șibot, Șpring, Doștat, Gârbova, Vințu de Jos și Blandiana.  500 copii au primit produse igienico-sanitare (sampon, săpun, periuță de dinți, pastă de dinți, gel de duș), dulciuri, căciuli, fulare precum și minitruse de prim ajutor, servețele dezinfectante și măști de unică folosință, atât de necesare în perioada dificilă pe care o parcurgem, în valoare de peste 60.000 lei.

Aducem mențiunea că activitatea s-a desfășurat în colaborare cu primăriile din comunitățile amintite mai sus, serviciile sociale furnizând liste cu copiii vulnerabili din fiecare zonă.

Crucea Roșie a dezvoltat în ultimii ani o colaborare deosebită cu Star Assembly, o companie care lucrează cu pasiune și devotament pentru a sprijini inițiative umanitare în județul nostru. Prin urmare, le mulțumim pentru gestul de a ne fi parteneri în această campanie cu rezultate benefice pentru oamenii aflați în nevoie.

Aducem totodată mulțumiri voluntarilor Crucii Roșii pentru determinare și pentru că ne aduc cinste prin implicarea lor necondiționată.

Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba urează tuturor Sărbători Fericite, precum și prudență și responsabilitate, având în vedere situația vulnerabilă în care ne aflăm cu toții.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *