Ziarul care ține cu românul

“Cu femeia fii bărbat!”– „GALA FEMEILOR CU DIZABILITĂȚI!”

“Cu femeia fii bărbat!

 

Avem deosebita plăcere să vă invităm Joi, 05 Martie 2020, ora 11.00, la  Biertan (str. Nicolae Bălcescu – Căminul Cultural), la cel mai important eveniment adresat femeilor din Centrele aflate în structura DGASPC Sibiu – „GALA FEMEILOR CU DIZABILITĂȚI!”.

“ Iată-ne la cea de a 3-a ediție a Galei Femeilor cu dizabilități, ocazie cu care celebrăm Femeia, și nu orice femeie, ci pe cea mai specială dintre noi. În cele 11 centre din structura DGASPC Sibiu avem 449 femei, iar în familie se află 8231 femei și pentru toate aceste femei organizez anual această Gală.

Femeia – cine nu o iubește, prețuiește și respectă? Acela nu iubește frumusețea, dăruirea, sensibilitatea, acela nu iubește de fapt viața.

Le doresc tuturor femeilor cu dizabilități ca fiecare zi să fie ziua lor, în fiecare zi să fie fericite și, mai ales, iubite!

La mulți ani! ” a declarat directorul general al DGASPC Sibiu, Laura Camelia Vîlsan.

La eveniment participă aproximativ 150 de femei cu dizabilități din centrele aflate în structura DGASPC Sibiu. Beneficiarele se vor bucura de un amplu program artistic care va cuprinde un recital de poezii, dansuri, cântece și voie bună iar surpriza din partea conducerii pentru toate femeile prezente va fi un recital al artistelor Anca Mărginean, Izabela Tomiță și  o eleva de la Școala Populară de Artă și Meserii Ilie Micu din Sibiu, Tania Pamfiloiu.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *