Ziarul care ține cu românul

„Cultura civică, ALTFEL”. la Sibiu

Consiliul Județean Sibiu organizează în această săptămână activitatea „Cultura civică, ALTFEL”.
Conducerea Consiliului Județean, prin rotație, va prezenta elevilor de liceu, dar și de gimnaziu, activitatea și atribuțiile Consiliului Județean Sibiu și ale instituțiilor din subordine.
Au fost solicitări exprese pentru câțiva elevi din clasa a VI-a și a VII-a, elevi olimpici la faza județeană de „Cultură civică”, care merg la faza națională.
Vă invităm în zilele de marți, miercuri și joi, între orele 10-11 să luați parte la aceste întâlniri ale conducerii administrației județene cu elevii din Sibiu.
Astfel, marți, 16 aprilie, de la ora 10, așteptăm elevi de la Liceul Teoretic „Constantin Noica” și de la Școala nr.18. Gazdă din partea conducerii CJ va fi dna vicepresedinta Christine Manta-Klemens.
Miercuri, 17 aprilie, ora 10, vom avea elevi de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Terezianum, Gazdă din partea conducerii CJ va fi dl vicepreședinte Marcel Constantin  Luca.
Joi, 18 aprilie, ora 10, ne vor vizita elevi de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” și de la Liceul „Constantin Noica”, secția Betania.
Gazda din partea conducerii CJ Sibiu va fi doamna președintă Daniela Cîmpean.
Cu stimă,
Ioana Căpățînă
Purtător de cuvânt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *