Ziarul care ține cu românul

Cultura indoor de cannabis, descoperită de polițIști

CULTURA INDOOR DE CANNABIS, DESCOPERITĂ DE POLIȚIȘTI

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.C., au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic de droguri.

 

În cursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, unde a fost găsită o cultură de cannabis, formată din 51 de plante de cannabis cu dimensiunile 25-30 cm, lămpi, ventilatoare, stabilizatoare de tensiune, fertilizatori și filtre.

De asemenea, au mai fost găsite şi 427 de grame de materie vegetală uscată, seminţe de cannabis, un grinder și 2 cântare electronice.

Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat ar fi înființat culturi succesive de cannabis începând din octombrie 2019, într-o comuna din județul Ilfov. Drogurile provenite din aceste culturi ar fi fost comercializate în București și în județul Ilfov.

Persoana în cauză a fost condusă la audieri, iar in cursul zilei de astăzi, față de aceasta, a fost dispusă de către instanță măsura controlului judiciar.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *