Ziarul care ține cu românul

Cutitar impuscat de politisti in Prahova

Azi noapte in jurul orei 23.30, politistii prahoveni au fost sesizati ca un sofer conduce haotic dinspre Ploiesti spre Valenii de Munte.

Politistii prahoveni au incercat sa opreasca autoturismul in cauza, insa soferul a refuzat sa opreasca, fiind probabil sub influenta bauturilor alcoolice.

Cu masina in capul de pod

Politistii au plecat in urmarirea autotuturismului. Fugarul, din cauza vitezei a intrat intr-un cap de pod.

Politist ameninta cu un cutit

Dupa impact, din autoturismul avariat au iesit sase barbati, dintre care unul a inceput sa ameninte poilitistul aparut la fata locului cu un cutit.

Pentru că nu s-a oprit la somație, agentul a executat mai întâi foc de avertisment, apoi l-a împușcat în picioare. Între timp, şoferul a fugit și este căutat de polițiști.

Sa nu uitam cazul unde Lepa a ucis un politist aflat in misiune: https://ziuaonline.com/info/video-criminalul-a-fost-prins

Pentru că nu s-a oprit la somație, agentul a executat mai întâi foc de avertisment, apoi l-a împușcat în picioare.

Soferul a fugit de la fata locului și este căutat de polițiști.

IPJ Prahova confirmă incidentul

„La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 23:30, un echipaj de poliție din Vălenii de Munte a fost sesizat cu privire la faptul că un conducător auto ce se deplasa pe direcția Ploiești către Vălenii de Munte se află la volan, posibil sub influența alcoolului, reprezentând un pericol pentru traficul rutier.

Întrucât la ieșirea din orașul Vălenii de Munte, conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul polițistului rutier, s-a procedat la urmărirea autoturismului atât de către acesta cât și de un alt echipaj de poliție aflat în serviciu.

La intrarea în localitatea Poiana Copăceni, comuna Gura Vitioarei, conducătorul auto urmărit a intrat în coliziune cu un cap de pod, iar din autoturism au coborât inițial 5 persoane apoi o șasea persoană, un bărbat în vârstă de 23 de ani, care l-a amenințat pe primul polițist ajuns la autoturismul urmărit cu un obiect tăietor-înțepător.

Întrucât după somarea verbală acesta nu a renunțat la acțiune, polițistul a executat somație legală și patru focuri de avertisment în plan vertical, dar bărbatul a continuat acțiunea de amenințare.

A fost executat foc în direcția membrelor inferioare, bărbatul fiind rănit la picioare.
Împreună cu colegii din celălalt echipaj de poliție, 4 din cei 5 bărbați coborâți inițial din autoturismul urmărit au fost imobilizați, la acest moment fiind căutat în zonă conducătorul autoturismului.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță care a acordat îngrijiri medicale bărbatului, acesta fiind transportat la spital.
Se efectuează cercetări, fiind informat și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte„, informează IPJ Prahova.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *