Ziarul care ține cu românul

Dacă o vedeți vă rugăm să apelați numărul de urgență112

A dispărut încă de sâmbătă, 18 mai 2019, când le-a spus părinților că pleacă la Grădina Zoologică. Anuța Hermina Ștefania, de 18 ani, este acum căutată cu disperare de rude. Tânăra de pare că a fost văzută ultima dată în compania unui bărbat cu barbă, la ZOO în Râmnicu Vâlcea, însă de sâmbătă, de la ora 13.00, nu se mai știe nimic de ea.

Familia a apelat la polițiștii din cadrul Serviciului de Invetigații Criminale ai IPJ Vâlcea pentru a o găsi și îi roagă pe cetățenii care au și cel mai mic indiciu cu privire la locația în care s-ar afla Hermina să contacteze de urgență Poliția Vâlcea.

„Fata are înălţimea de 160 cm, greutate  85-90 kg, față ovală, ochi caprui, păr  șaten închis, lung, drept și avea următoarele obiecte vestimentare: pantaloni  de  stofă de culoare neagră, o bluză de corp de culoare neagră, iar in picioare teneși de culoare neagră cu o dungă albă.

Are asupra ei o borsetă de umăr din material de culoare verde cu curea maron.

Are  mai multe brațări la ambele mâini, din argint din pânză sau din plastic, iar pe unul dintre degetele de la mâna stângă are o verighetă din metal” – precizează IPJ Vâlcea.

Fata poate fi oriunde.

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *