Ziarul care ține cu românul

De ce întârzie corespondența? – aceste firme de curierat trebuie să fie pedepsite de cetățean

PERCHEZIȚII LA O PERSOANĂ BĂNUITĂ DE ABUZ ÎN SERVICIU

În această dimineaţă, poliţiştii din Alba au efectuat o percheziție la un bărbat de 33 de ani, din Sebeș, angajatul unei societăți de curierat, care este bănuit că ar fi reținut fără drept corespondența mai multor persoane de pe raza municipiului Sebeș.

La data de 18 iulie 2019, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, au efectuat o percheziție la domiciliul unui angajat al unei societăți de curierat, unde au găsit și ridicat înscrisuri care atestă faptul că acesta ar fi intrat în posesia corespondenței nelivrate la data de 11 iulie 2019.

Față de bărbat, s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de 19 iulie 2019, acesta va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

Firmele de curierat au ajuns să își bată joc de cetățeanul român. 

Angajații firmelor de curierat tratează clienții ca pe niște vite, angajații neînțelegând că salariul îl primesc de la acești oameni. Românul trebuie să pedepsească acest comportament și să renunțe la serviciile acestora.

NU NOI SUNTEM LA MÂNA LOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *