Ziarul care ține cu românul

Din inimă pentru inimioare a vizitat centrul de plasament din Orlat.

Cu binecuvântarea I.P.S. Dr. Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, la inițiativa unor oameni cu suflet și al Pr. Dr. Adrian Dragușin, campania noastră ,,Din inimi pentru inimioare” merge mai departe.

Cu ajutorul unor voluntari am reușit colectarea de haine, donate de către un colaborator căruia îi vom spune un om de bine.

Am ajuns la centrul de Plasament din Orlat în jurul orei 13.00, unde prin bunăvoința celor ce conduc centrul am fost primiți deosebit de ospitalier. Aici i-am putut vedea pe cei cazați în centru și am putut cunoaște poveștile lor.

Am avut bucuria să constatăm că, prin grija responsabililor întreg centrul este foarte curat și bine întreținut. Fiecare spațiu e personalizat corespunzător, dedicat unui scop anume și întreținut cu mult devotament.

 

Pe copii i-am găsit venind de la școală, la joacă sau la teme și am constatat cu bucurie că fiecare educator iși arată afecțiunea față de copii. Am găsit multă bucurie și speranță pe chipul asistenților și al copiilor și am încercat să lăsăm aceeași bucurie și speranță prin hăinuțe, arătându-se bucuroși.

Zâmbetele și atașamentul copiilor spun totul. Mulțumim sponsorilor noștri prin care și cu care sperăm să înmulțim astfel de acțiuni.

 

 

 

 

 

 

Arhiepiscopia Sibiului.

Protopopiatul Avrig.

Parohia Sadu I.

Pr. dr. Adrian Drăgușin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *