Ziarul care ține cu românul

„Din inimă pentru inimioare” la Cisnădie

Proiectul ,,Din inimă pentru inimioare”, demarat de către Pr. Dr. Adrian Drăgușin împreună cu directorul ziarului Ziua Online, face un pas mai departe.

De data aceasta, cu sprijinul unor inimoși voluntari, care au oferit, fructe și produse alimentare, precum și cu sprijinul unui om cu suflet bun care a oferit îmbrăcăminte.

Proiectul a adus puțină bucurie în inimile copiilor de la centrul de plasament nr. 4 din Cisnădie.

Domnul director al ziarului, împreună cu Pr. Dr. Adrian Drăgușin, au vizitat vineri 18 aprilie sediul centrului din Cisnădie.

Aici au fost întâmpinați cu multă căldură de domnul director Hanea Dumitru. Acesta le-a oferit toate informațiile necesare cu privire la copiii din centru.

Produsele alimentare au fost depozitate în spațiile amenajate ale centrului. Hainele au fost sortate după categoriile de vârstă ale celor cu necesități.

Nu au plecat din centru fără a face cunoștință cu mai mulți dintre copii care spun acelui loc casă, precum și cu câțiva din angajații instituției.

Împreună au creionat câteva dintre viitoarele necesități ale centrului, necesități la care parohia și ziarul s-au angajat să răspundă după posibilități pe viitor.

Ținem să aducem deosebite mulțumiri voluntarilor donatori, atât cu haine cât și cu produse, precum și domnului director Hanea Dumitru pentru deosebita și călduroasă primire făcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *