Ziarul care ține cu românul

DISTRIBUIȚI – Au fugit din centrul de plasament Orlat

Potrivit surselor, la data de 20 ianuarie 2020, Pîșu Laurențiu a plecat din Centrul de Plasament Orlat împreună cu Santana Nicolae.

Aceștia plecau deseori din centru, dar nu lipseau mai mult de o oră.

Cine are informații despre cei doi, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112. Trebuie remarcat faptul că minorul are tată, deoarece acesta a postat pe rețelele de socoalizare că băiatul a plecat de la domiciliu, această afirmație fiind falsă.

Foto Facebook.

Lucrătorii din centrele de plasament duc o adevărată luptă cu acești copii, cu toate că aceștia se chinuie să le ofere tot ce este necesar, copiii preferă să recurgă la ilegalități.

Pe surse, chiar în Comuna Orlat este o familie care abuzează de copii, punându-i la muncă, platindu-i cu țigări și băutură, mai grav este că sunt puși să fure din centru lucruri pentru a le vine pe prețuri de nimic.

AȚI VĂZUT ACEST MINOR?

Foto Facebook.

 Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Polițiștii sibieni caută un minor în vârstă de 14 ani a cărui plecare voluntară dintr-un centru de plasament a fost sesizată în seara zilei de 20 ianuarie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugați să apeleze 112.

La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 2200, prin S.N.U.A.U. 112, o angajată a Centrului de Plasament Orlat a sesizat Secția 6 Poliție Rurală Orlat  cu privire la faptul că, în seara aceleiași zile, minorul PÎȘU LAURENȚIU NICOLAE, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar din centrul de plasament într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 55 kg, ochi verzi, păr șaten, tuns scurt cu breton lung, faţă ovală.

Nu prezintă semne particulare.

La data plecării purta geacă de culoare gri, blugi de culoare închisă, adidași de culoare neagră, pantaloni sport de culoare neagră, maiou verde și adidași negri.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest copil sunt rugate să apeleze de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *