Ziarul care ține cu românul

Doi cetăţeni din Pakistan, ascunși într-un camion încărcat cu pepeni, depistaţi la P.T.F. Giurgiu

Doi cetăţeni din Pakistan, ascunși într-un camion încărcat cu pepeni, depistaţi la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascunși într-un camion încărcat cu pepeni, doi cetățeni pakistanezi care intenţionau să intre ilegal în România, pentru ca apoi să ajungă în Germania.

În data de 13.06.2020, în jurul orei 15.15, în Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion înmatriculat în România, un cetăţean român, în vârstă de 36 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, pepeni din Grecia pentru o societate din România.

În baza analizei de risc, echipa comună formată din polițiștii de frontieră români și bulgari a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au fost descoperite ascunse, în partea din față a compartimentului marfă, două persoane de sex masculin.

În cadrul cercetărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi bărbaţi sunt cetățeni pakistanezi, cu vârste de 16, respectiv 54 de ani. Aceştia au declarat că s-au urcat în semiremorca camionului, în Grecia, fără știrea șoferului. Totodată, au menționat că au recurs la această metodă deoarece intenționau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar acestea au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *