Ziarul care ține cu românul

Doi minori, cercetaţi de poliţiştii din Mureş, pentru furt de animale

Doi minori, cercetaţi de poliţiştii din Mureş, pentru furt de animale

 

Poliţişti din cadrul Secției nr. 5 de Poliție Rurală Miercurea Nirajului împreună cu poliţişti din cadrul Secției nr. 11 de Poliție Rurală Târnăveni, au identificat doi minori, de 14 şi 16 ani, din comuna Acăţari, care ar fi comis un furt de viţei, cauzând un prejudiciu de aprox. 3000 de lei.

În fapt, în seara zilei de 16 mai 2020, minorii ar fi sustras cei doi viţei, de la o fermă de animale, situată în comuna Coroisânmărtin.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că ulterior sustragerii animalelor, persoanele bănuite le-ar fi abandonat pe raza comunei Crăciunești, de unde au fost recuperate de către poliţişti şi apoi predate persoanei vătămate.

Cei doi minori, sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului din cadrul parchetului competent.

Accidente rutiere

 

La data de 15 mai 2020, ora 10.54, pe D.J. 142, în comuna Bălăușeri, un bărbat, de 55 de ani, din comuna Bălăușeri, în timp ce conducea o bicicletă, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers, la efectuarea virajului spre stânga, a fost acroșat de către un autoturism, condus regulamentar pe aceeași direcție de către un bărbat, din comuna Bălăușeri.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului.

În aceeaşi zi, în  localitatea Bălăușeri, un bărbat, de 86 de ani, din Hunedoara, pe fondul altor preocupări în timpul mersului, la plecarea de pe loc, a accidentat grav o femeie, de 79 de ani, care se afla lângă autoturism, în dreptul portierei dreapta spate.

#La data de 17 mai 2020, ora 1804, pe DN 15 E 578, la km 117 + 320 m, în localitatea Brâncovenești, un tânăr, de 30 de ani, din comuna Brâncovenești, în timp ce conducea un autoturism, pe relația Toplița-Reghin, pe fondul neacordării de prioritate, la efectuarea virajului spre stânga, pe drumul comunal 4, a intrat în coliziune cu alt autoturism, condus de un bărbat, de 40 de ani, din Cluj Napoca.

În urma impactului dintre autoturisme, cel de-al doilea autovehicul, a fost proiectat pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un al treilea autoturism,  condus de  un bărbat, de 43 de ani,  din Livezeni.

În urma accidentului rutier doi dintre conducătorii auto au fost răniţi uşor.

Conducere sub influenţa substanțelor psihoactive

 

#La data de 15 mai 2020, ora 13:20, poliţişti rutieri, din cadrul Biroului Rutier, Poliţia municipiului Tîrgu Mureş, au oprit in trafic, pe str. Budiului, un autoturism, condus de un tânăr, de 21 de ani.

Conducătorul auto a fost testat, de către poliţişti, cu aparatul „drug test”, care a indicat o valoare pozitivă pentru substanţe psihoactive.

Cercetările sunt continuate, de către poliţişti, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa substanțelor psihoactive.

#La data de 16 mai 2020, în jurul orelor 23.40, poliţişti rutieri au oprit în trafic, pe DJ 135, din localitatea Miercurea Nirajului, un autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani, din judeţul Harghita.

Tânărul a fost testat cu aparatul „drug test”, iar acesta a indicat o valoare pozitivă, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la unitatea medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate, a prezenţei substanţelor psihoactive.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Conducere sub influenţa alcoolului

#La data de 15 mai 2020, în jurul orelor 22:20, poliţiştii au depistat în trafic, pe DN13 E60, un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1.20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost transportată la SMURD, în vederea recoltării de probe biologice.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

#La data de 17 mai 2020, în jurul orei 01:20, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Band au oprit în trafic un autoturism, condus de către un bărbat, de 45 de ani.

Conducătorul autoturismului au fost testat de către poliţişti cu aparatul etilotest,  acesta indicând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la SMURD, pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

#La data de 17 mai 2020, ora 12:31, poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.9 Breaza, au oprit în trafic, pe DN16, în afara localităţii Breaza, un autoturism, care circula pe direcția Filpișu Mare, spre municipiul Reghin.

Poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului, ca fiind condus de un tânăr, de 24 de ani, domiciliat în municipiul Reghin.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, acesta indicând o valoare de 0.42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Alte infracţiuni rutiere

#La data de 16 mai 2020, în jurul orelor 20:50, a fost depistat în trafic, pe DC 159, din localitatea Sântu, un bărbat, care conducea un ATV, fără avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar ATV-ul  nu este înmatriculat/înregistrat.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii  Postului  de Poliţie Lunca, sub aspectul comiterii  infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi  punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

#La data de 17 mai 2020, în jurul orelor 14:00, poliţiştii din Mureş au depistat în trafic, pe raza localităţii Săbed, un bărbat, care conducea un autoturism, deşi nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii continuă cercetările privind infracțiunea de conducerea unui vehicul, fără permis de conducere.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *