Ziarul care ține cu românul

Donează sânge, salvează o viață!

Donează sânge, salvează o viață!

 

În ultima perioadă, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorarea semenilor aflați în suferință, pentru care un strop de sânge înseamnă salvarea vieții.

Jandarmii sunt parte a comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății civile, iar de această dată ne-am alăturat Patriarhiei Române, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge.

Având în vedere condițiile actuale, în urma discuțiilor purtate la nivel național cu Centrele de Transfuzie Sanguină, Jandarmeria Română și-a propus ca obiectiv să doneze cel puțin 500 de litri de sânge.

Astfel, jandarmii argeșeni care s-au înscris voluntar în campanie, au fost prezenți la sediul Centrului de Transfuzii Pitești pentru a se alătura efortului general și astfel am dorit să dăm un exemplu cetăţenilor, încurajând acest gest care aduce beneficii atât pentru sănătatea celui care donează, cât şi pentru comunitate.

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *