Ziarul care ține cu românul

Dosar penal pentru 2 persoane din Argeș pentru furt de lemne

Dosar penal pentru furt de lemne

 

Ieri, 18.06, a.c., jandarmii argeșeni care desfășurau o acțiune punctuală pe linia prevenirii și combaterii tăierilor ilegale de material lemnos au depistat două persoane, pe raza comunei Coșești din județul Argeș, care transportau material lemnos de diferite esențe fără să aibă documentele legale.

Pe timpul acțiunii, au fost identificați doi bărbați care conduceau atelaje hipo, aceștia indicând jandarmilor locul din care au tăiat fără drept materialul lemnos, loc în care a fost găsit și un motofierăstrău, folosit la tăierea arborilor.

Pe numele bărbaților au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tăierea, ruperea, distrugerea, degradarea ori scoaterea din rădăcini, fără drept, de arbori, puieți sau lăstari din fondul forestier național și din vegetația forestieră situată pe terenuri din afara acestuia, indiferent de forma de proprietate”, faptă care, în această situație, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. De asemenea cantitatea de 5 metri cubi lemn de diverse esențe a fost ridicată în vederea confiscării, precum și motofierăstrăul folosit de aceștia. Documentele întocmite cu această ocazie au fost predate organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor.

Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *