Ziarul care ține cu românul

Dosare penale pentru mărfuri contrafăcute în Mureș

DOSARE PENALE PENTRU COMERCIALIZAREA DE MĂRFURI CONTRAFĂCUTE

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş au efectuat controale la două societăţi comerciale bănuite de comercializarea de mărfuri contrafăcute. Prejudiciul estimat este de peste 23.000 de lei.

În data de 24 octombrie a.c., poliţiştii mureşeni, specializaţi în investigarea criminalităţii economice au efectuat două controale pe raza localităţilor Reghin şi Sighişoara,  la punctele de lucru al unor societăţi comerciale, prilej cu care au constatat faptul că societăţile în cauză aveau expuse spre vânzare diferite produse, respectiv obiecte de încălţăminte sport şi articole de vestimentaţie, ce purtau inscripții și însemne similare unor mărci înregistrate OSIM .

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării 300 de obiecte de încălţăminte sport şi 4 articole de vestimentaţie, toate acestea purtând inscripții și însemne similare unor mărci înregistrate OSIM.

Prejudiciul cauzat se ridică la peste 23.000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, sub supravegherea parchetelor competente.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *