Ziarul care ține cu românul

Dosare penale pentru soferii din Vâlcea

8Dosare penale întocmite de polițiști în weekend.

 

La data de 05 octombrie a.c., aproape de miezul nopții, polițiștii din cadrul Secției 10 de Poliție Rurală Măciuca au oprit pentru control, pe raza comunei Diculești, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Diculești.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea lui cu aparatul etilotest, acesta refuzând testarea. Ulterior, fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, bărbatul a refuzat și recoltarea de mostre biologice.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În seara zilei de 06 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au fost sesizați prin apelul unic de urgență, cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe strada Alexandru Ioan Cuza.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă.

În fapt, un tânăr de 26 de ani, din Călimănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada în cauză, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de mers și a acroșat un alt autoturism ce se afla în mers.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere, iar autoturismul condus nu avea inspecția tehnică valabilă și nici poliță de asigurare obligatorie.

Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Tânărul a fost sancționat contravențional, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *