Ziarul care ține cu românul

Drama pădurilor din România

Începând cu 1 ianuarie 2019, România deține președenția timp de 6 luni.

In legătură cu tăierile ilegale de păduri, AGENT GREEN va atrage atenția tuturor politicienilor și trusturilor de presă ce vor vizita țara noastră in perioada cât aceasta deține președenția.

Conform comunicatului de presă al Agentului Green, mai avem timp pană in luna mai sa facem o schimbare pentru România, inclusiv pentru păduri.

 

 

Pădurile României sunt casa ultimelor păduri virgine vaste din Europa.

Deși sunt o adevarată comoară naturală, acestea sunt tăiate planificat in fiecare zi, iar iubitorii de natură nici măcar nu știu acest lucru.

,,Vrem sa aducem pădurile in lumina reflectoarelor si avem nevoie de ajutorul tău imediat să facem asta” sună apelul disperat al Agentului Green.

In cele 6 luni in care România va deține președinția,  putem si avem ocazia să arătăm celor ce au puterea de a schimba drama pădurilor din Romania.

,,Plasam panouri in puncte cheie din oras, cream o comunitate de sute de mii de oameni care iubesc natura si semnalizam tot ce putem cu stickerele cu simbolul iubirii pentru paduri: masini, rucsaci, geamurile de acasa, orice ne pica in mana si suporta un sticker”

                                                                                                                                                                                                                                                                                            Sursa www.agentgreen.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *