Ziarul care ține cu românul

Elevă drogată şi violată de satanişti – Liderul satanist arestat

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Giurgiu, lider unei grupări de sataniști a fost încătuşat pe aeroportul Otopeni, pe 3 noiembrie 2019, în timp ce încerca să fugă din ţară.

Tânărul este liderul grupării de satanişti şi cel care a drogat-o, chinuit-o şi violat-o pe eleva de 16 ani din Giurgiu.

Mai mult, acesta a filmat scenele în care o viola pe fata de 16 ani, iar apoi a trimis clipul video mai multor prieteni, pe Facebook.

Totul s-a întâmplat în luna iulie 2019, atunci când eleva de 16 ani a mers în clădirea abandonată împreună cu alte cinci persoane, printre care şi un tânăr care a iniţiat un ritual satanic.

„În cursul lunii iulie 2019, persoana vătămată minora, împreună cu inculpatul și alte 5 persoane, s-au deplasat în incinta unei clădiri în construcție din municipiul Giurgiu, sub pretextul de a petrece timpul liber. În incinta clădirii minora împreună cu celelalte persoane au consumat băuturi alcoolice achiziționate de inculpat.

În aceste condiţii, inculpatul i-a solicitat uneia dintre persoanele prezente să se poziţioneze în centrul unui desen reprezentând o hexagramă alcătuită din două triunghiuri echilaterale, pe fiecare dintre colţ fiind aprinsă câte o candelă”.

A băut sângele fetei

Potrivit  observator  , cu acelaşi ciob, tânărul care a iniţiat ritualul, a tăiat-o pe fată în palme şi apoi i-a băut sângele.

Ulterior, eleva a primit o ţigară tip joint de la tânărul de 25 de ani din care a tras trei fumuri şi a leşinat.

„În dimineața zilei următoare, victima minoră s-a trezit în acelaşi loc, pe o saltea carbonizată, fiind complet dezbrăcată, având înfipte în palma dreaptă cioburi de circa 2-3 cm şi acuzând dureri puternice în zona genitală şi de abdomen.

După aproximativ 8-9 zile de la acest eveniment, minorei i-a fost prezentat la liceu de către o colegă un fişier video în care aceasta s-a recunoscut, înregistrarea reprezentând momente în care întreţinea un raport sexual cu inculpatul”, au mai arătat anchetatorii.

Arestat pe aeroport

Pe 3 noiembrie, tânărul de 25 de ani a fost prins de poliţiştii BCCO Giurgiu în aeroportul Otopeni, în timp ce încerca să fugă din ţară.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *