Ziarul care ține cu românul

Eveniment important pentru locuitorii Orașului Tălmaciu

Fabrica RE-Evolutie / FREE / France Roumanie Europe Ensemble 21 junie-14 julie 2019 Tălmaciu (Sibiu/Transylvania)

Les Arts et Mouvants își unește forțele cu Fabrica de Ată Romanofir, pentru a creea la Tălmaciu (Sibiu), în Transilvania, un program de intlâniri transfontaliere si transgenerationale de dimensiuni artistice, cultarale, educaționale, ecologice și civice într-o expansiune de diversitați deschise publicului larg începând cu data de 21 iunie si până în 14 iulie. sub patronajul lui Silviu Purcarete, în cadrul Sezonului Franța-România.

24 de zile de Teatru, Circ,Marionete, Dans, Concerte, scene deschise, Cinema, Documentare, Video, Arte Plastice, Instalații, expoziții Land Art, Textile, Literatură, Gastronomie, Intâlniri, Banchete, Laboratoare de Creație, Ateliere pedagogice, Trasee Ecologice.

Un program gratuit si deschis publicului de toate vârstele, oferit cu generozitate de peste 100 de artisti, cercetatori,voluntari si parteneri veniti din Franta, din Romania, din Europa si din alte continente pt a intalni localnicii din Talmaciu, Transilvania si calatorii lumii, pt a deschide granitele limbii si limbajul frontierelor in inima unei mari sarbatoare a simturilor numita FREE.

Aceasta prima editie este sub tema a trei principii fondatoare „CREATIE/ TRANSMITERE/ PARTICIPARE” si accentueaza 3 sectiuni tematice : VISE & FANTOME/ EXIL & FRONTIERE/ FIRUL SI FEMEIA.

Puteți consulta programul pe : www.fabREE.eu(site in constructie de KJ Web Office)/ Cu mulțumiri partenerului nostru , Ioana Jacquet kjweboffice)

Les Arts et Mouvants

Fabrique RE-Evolution / FREE / France Roumanie Europe Ensemble este o inițiativă concepută, elaborată și produsă de Les Arts et Mouvants, sub conducerea lui Laurent Schuh și Nathalie Saïdi, în colaborare cu Constantin Lotrean si Fabrica de Ata Romanofir din Tălmaciu, powered by ZEEDO.
Un proiect realizat in parteneriat cu : Orasul Talmaciu, Teatrul National din Craiova, Teatrul Notarra, TIFF, UnTeatru, Centrul Cultural Bistrita-Nasaud, Infinitezimal, kKJ Web Office, le Fite, Unarte, Agile Communication Lively Romania , Cfas , Comnart , Club franco-roman,Surfrider, Ora de Sibiu … si hotelurile: Hilton Sibiu, Noblesse Hotel Sibiu si Continental Forum Sibiu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *