Ziarul care ține cu românul

Exclusivitate/ Primar din Mărginimea Sibiului – afaceri cu lemne

Cu toate că un primar trebuie să fie un exemplu de urmat printre cetățenii pe care îi conduce, în acest caz, dl. Primar T.F.V. încalcă dontologia profesională demonstrând votanților că legea nu este pentru toată lumea.

În data de 23 octombrie anul 2018, un articol bine documentat a apărut pe Jurnalul Antena3, că un coleg de partid al acestui primar, consilier în acest sat, a ras de pe suprafața Pământului zeci de hectare de păduri virgine din Județul Sibiu. https://ziuaonline.com/info/consilier-pnl-prins-cu-mata-in-sac-paduri-rase-de-acest-consilier

Porivit surselor, primarul din această poveste, este în funcția de conducere a localității din anul 2012, iar în funcția de Administrator, încă de la înființare din anul 2003.

Cum a devenit primar fiind Administrator de firmă?

Întrebarea locuitorilor este cum de nimeni nu a observat acestă ciudățenie în care dl. Primar este administrator la o firmă având domeniul de acivitate tăierea și rindeluirea lemnului. Cod CAEN 1610.

Potrivit surselor, firma este situată la poalele Munților Cindrel exact la intrarea în sat dinspre munte. Gaterul este atât de bine așezat, că oricine ar veni în sat ar fi văzut, satul fiind traversat de un singur drum, iar de la intrare în sat și până la locație sunt aproximativ 8 km.

Potrivit surselor, odată pe săptămână un reprezentant al firmei executa un transport de cherestea până în sudul României.

Localnicii se arată revoltați de cum  pleacă noaptea camioanele pline cu lemne din sat fără ca cineva să ia vreo măsură. Ba chiar un consilier local a ridicat problema înființării unui cântar la ieșire din sat. Dorința consilierului era să demonstreze că greutatea camioanelor este mult mai mare de cât suportă șoseaua, iar pereții locuințelor sunt zguduite de vibrațiile acestora.

Revenim cu detalii:

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *