Ziarul care ține cu românul

Făgărășeanul care face cinste României la Roma

În ultima perioadă de timp, românii sunt vazuți ca fiind oile negre ale Europei. Problema este că noi nu știm să promovăm valorile pe care ni-l dă acest pamânt. Nu toți pot fi miniștri, deputați etc. este nevoie și de forță de muncă brută. Dacă nu ar fi ei rotițele societății, aceasta s-ar bloca la un moment dat.

Italia și visul multor făgărășeni

Acuma vorbim despre un tânăr făgărășean care face carieră in frumoasa Roma. Ținând cont că ai noștri fac toate nebuniile posibile, există si români cinstiți care sunt apreciați, chiar de italieni. Aceștia trebuie să fie promovați de presă, nu doar ticăloșii!

Este vorba de Sergiu Bica din Fagăraș județul Brașov.  La frageda vârstă de 17 ani a plecat într-o țară străină cu speranța de a se realiza. Mama lui fiind deja acolo, cu multă tărie de caracter, a ales să lase prietenii, orașul natal încercând să devină cineva. Cu multă muncă și suduare, lucrând la cele mai joase munci, nu i-a păsat deoarece el avea un vis care trebuia adus la realitate. Chiar dacă era un copil, fiind prin străini viața l-a maturizat automat.

Venitul lui era de 220 de Euro pe lună, bani ce putea să-i câștige și în țară, dar anturajul, mentalitatea românească ar fi putut sa-i spulbere visul. Cerebral fiind a ales să își sacrifice copilăria pentru un trai mai bun, fapt ce i-a reușit peste ani.

Timpul trecea în favoarea lui, a schimbat salonul la care lucra, salariul îi crescuse la 500 de Euro, mult sub prețul pieței, dar vedea partea bună a lucrurilor, învăța să spele, învățase șampoanele și toate secretele pe care le știe acuma.

Așteptările au dat roade

Fiind tânăr acesta are tot viitorul înainte. Au urmat 6 ani ca ucenic într-o companie mare de înfrumusețare.

Această companie care, pe lângă muncă şi un salariu mai bun, îi va da posibilitatea de a înfrumuseța modele de top, de a cunoaște Italia și lumea.

Eu mă credeam stilist pe atunci. Făceam „alta moda” cu această companie, mergeam Catania, Milano, Florența…”.

Sergiu are salonul lui, unde româncele și italiencele frumoase vin să se aranjeze, iar pe cele mai puțin frumoase le aduce el la stadiul de „belle”, pentru că știe cum. Îi place și folosește produse de calitate care-l diferențiază de concurență. Ține la calitate iar fetele și doamnele apreciază asta. E de ajuns o singură dată pentru a se reîntoarce.

Interviul a fost dat de dl. Sergiu Bica.

https://www.facebook.com/HypnoticTouchRoma/

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *