Ziarul care ține cu românul

Fără cadavre Gheorghe Dincă o să fie pus în libertate?

Dispariția suspectă a fetelor din Caracal arată că în acel oraș din sudul României, clanurile mafiote din zonă fac legea.

În data de 27 iulie a.c în locuința suspectului Gheorghe Dincă s-ar fi găsit haine și resturi de oase umane. În pararel cu cazul Cioacă și aici găsim lipsa cadavrelor.

Oare dacă nu se confirmă uciderea fetelor, după 29 de zile va fi pus în libertate? În România primează prezumția de nevinovăție.

Dacă tot se vrea ca adevărul să iasă la lumină, FBI este soluția. În cazul Cioacă rezultatele au fost pe măsură, dovedindu-se că inculpatul este vinovat pentru omor, chiar dacă cadavrul nu a fost descoperit nici până în ziua de astăzi.

Din surse, prezența oficialităților americane nu este întâmplătoare, iar dosarul se pare să ia o întorsătură radicală.

Potrivit P.M.S.

Butoiul ala de incinerare, dacă există, devine una din minunile lumii. Rezistă la temperaturi extreme, dar scapă bijuteriile tefere, rezistă la acizi puternici, dar păstrează urmele de sânge vizibile cu lampa specială, incinerează oase, dar pastrează monstre ADN necontaminate, arde vaselina, dar emana miros de levantica etc.

Un simplu wiki zice:

“Când oamenii se gândesc la analiza ADN-ului, ei se gândesc adesea la spectacole precum NCIS sau CSI, care descriu probele de ADN care vin într-un laborator și apoi analizate instantaneu, urmate de a trage o imagine a suspectului în câteva minute ⁠-⁠ ⁠în realitate, este destul de diferită, iar probele ADN perfecte nu sunt adesea colectate de la locul crimei. Victimele ucise sunt frecvent lăsate expuse unor condiții dure înainte de a fi găsite, iar obiectele folosite pentru comiterea infracțiunilor au fost adesea manipulate de mai multe persoane. Cele două aspecte cele mai răspândite pe care le întâlnesc oamenii de știință criminalistice atunci când analizează probele ADN sunt probele degradate și amestecurile de ADN.” Rău imi fileaza lampa…

Va urma:

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Foto: https://www.capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *