Ziarul care ține cu românul

Fată de 17 ani abuzată de tatăl vitreg

Polițiștii au pus STOP dramei

O fată de 17 ani a fost salvată la limită de poliţişti, după ce a sunat la „Telefonul copilului”.

Cu toate că fata de 17 ani nu a vrut să ofere informaţii despre localizarea sau identitatea ei, însă invoca faptul că este abuzată de tatăl vitreg. Imediat, pe fir a intervenit un psiholog care a vorbit cu ea la telefon în timp ce poliţiştii au pornit în căutare.

„În seara de 12 septembrie, Poliția Capitalei a fost anunțată de Asociația Telefonul Copilului că la acel moment se aflau în legătură telefonică cu o minoră, care le-a spus că vrea să moară, că are motive să recurgă la un gest care să conducă la acest final.

Cu sprijin operativ din partea Inspectoratului General al Poliției Române a fost identificată o primă adresă, de unde au fost obținute date cu privire la imobilul unde se putea afla minoră. Astfel s-a ajuns la un bloc situat pe raza sectorului 4.

Au fost efectuate  verificări în imobil, iar polițiștii din teren au  identificat o adresă, posibil cea unde s-ar fi aflat fata care a sunat la Telefonul Copilului”, transmite Poliţia Capitalei.

Tânăra transportată la spital

Oamenii legii au bătut cu putere în ușă, moment în care cei aflați în call center le-au confirmat că este locația corectă, pentru că pe fondul convorbirii s-au auzit bătăile în ușă.

„Nu a fost necesară pătrunderea în forță pentru că tânăra a deschis. Era conștientă, somnolentă și într-o stare de sănătate precară. A fost transportată, cu ambulanța, la spital, unde a rămas în grija medicilor”, se mai arată în comunicatul poliţiştilor.

În timp ce medicii încearcă acum să o salveze pe copilă, poliţiştii au deschis o anchetă privind acuzaţiile de abuz pe care aceasta le aduce.

Linia specială „Telefonul copilului” poate fi apelată pentru a solicita sprijin, informaţii sau consiliere la numărul 116 111.

Dacă vrei să afli ce face copilul tău, detectivul vă stă la dispoziție

Un detectiv poate fi îngerul tău păzitor.

https://ziuaonline.com/detectiv

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito ergo sum!

Foto https://observator.tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *