Ziarul care ține cu românul

,,Festivalul Brânzei şi al Ţuici” din Com. Rășinari, a fost transformat în ring de box de localnici

Potrivit surselor ZIUA ONLINE, ,,Festivalul Brânzei şi al Ţuici” din Comuna Rășinari a avut de suferit din cauza unui scandal în care mai multe persoane s-au bătut. Scandalul a fost pe plan local nefiind implicate persoane din alte localități, motivul fiind niște datorii mai vechi. Aceștia s-au bătut de față cu toată lumea , neținând cont că în preajmă se aflau copii, femei și oameni în vârstă.

Potrivit reprezentanților IJJ Sibiu, persoanele în cauză au fost sancționate de către jandarmii sibieni cu amenzi în valoare de 600 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991- pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu în cursul acestei dimineți, 26. august, partea vătămată s-a prezentat la Secția nr. 1 Poliție Rurala Șelimbăr și a formulat o plângere penală împotriva bărbatului cu care a avut conflictul. Acesta a atașa la plângere un cerificat medico-legal prin care i se ocorda 8-9 zile de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violente.

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito ergo sum!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *