Ziarul care ține cu românul

Fetiță ucisă de un olandez – Caracalul mutat la Dâmbovița?

Olandez suspect pentru uciderea fetiței

Anchetatorii au spus că și-au dat seama că este vorba despre un caz de răpire după ce au vizionat camerele de supraveghere, unde au reușit să identifice mai multe mașini suspecte.

Există un cerc de suspecți, a confirmat procurorul Mihai Dincă, iar printre aceștia este și un cetățean străin, aflat de câteva zile în România.

Surse din anchetă au declarat că este vorba despre un olandez, care a închiriat o locuință în București și a venit în Gura Șuții cu o mașină închiriată. Suspectul nu ar mai fi în România, ci ar fi plecat sâmbătă, mai spun aceleași surse.

Procurorul Mihai Dincă a mai spus la conferința de presă de duminică seara că nimeni din acest cerc de suspecți nu a fost audiat.

Potrivit observator, olandezul a venit în România special pentru a „vâna” fetiţe, spun surse din anchetă, care au dezvăluit mai multe detalii teribile despre presupusul autor al faptei. Sunt suspiciuni că fetiţa a fost bătută şi violată, înainte de a fi ucisă. Ea a fost găsită înfăşurată în celofan şi foarte probabil a fost sugrumată.

Din datele obţinute de reporterii noştri, olandezul suspect de uciderea Adrianei ar fi plecat deja din ţară. El a venit la Bucureşti în urmă cu câteva zile, a închiriat un apartament în Capitală şi o maşină. La volanul acesteia a plecat pe DN7, spre Piteşti şi se pare că a urmărit copile în preajma unităţilor de învăţământ.

Să se uite cazul Caracal?

Cine are interesul să mute nenorocirile din Județul Olt în Județul  Dâmbovița acuma în plină campanie electorală? Persoane cu probleme psihice umblă libere printre noi, motiv pentru care orice cetățean trebuie să se protejeze singur. https://ziuaonline.com/info/baiat-de-15-ani-in-pericol-de-a-fi-violat-la-sibiu.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Adriana a fost găsită moartă

Foto: Observator

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *