Ziarul care ține cu românul

Fii ambasadorul căsuței de poveste!

Fii ambasadorul căsuței de poveste!

Dăruind, fiecare dintre noi poate face lumea mai bună!

DGASPC Sibiu lansează de Crăciun campania de strângere de fonduri Fii ambasadorul casuței de poveste! Fii Moș Crăciun pentru adulții cu dizabilități din Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Tălmaciu!”.

Crăciunul este despre fericire, bucurie și generozitate. Generozitatea are sens atunci când o îndrepți spre cei care au cea mai mare nevoie de ea. Și nimeni n-are mai mare nevoie de mărinimie, bucurie și iubire decât un copil abandonat de familie care între timp a devenit adult. Un adult vulnerabil, sensibil care a pierdut atâtea sărbători de Crăciun încât merită ca în fiecare zi a vieții sale să fie Crăciunul.

Unii dintre copiii din centrele de plasament sunt actualii beneficiari ai serviciilor de îngrijire din centrele destinate persoanelor adulte cu handicap aflate în subordinea DGASPC Sibiu care merită să aibă un cămin primitor, personalizat și cât mai familial, un loc care le aparține și unde să se simtă protejați

La CRRN Tălmaciu sunt 9 căsuțe care necesită lucrări de reparații: înlocuire instalații, zugrăvire și amenajare pentru a se transforma în floarea al cărui nume-l poartă.

Este un efort substanțial, având în vedere resursele financiare limitate ale DGASPC Sibiu de aceea cerem sprijinul comunitații.

Pentru început este nevoie de 55.000 lei pentru renovarea căsuței ZAMBILA astfel încât să poată găzdui primele 5 persoane cu dizabilități care se vor muta în acolo.

Contribuția ta te face ambasadorul acestui proiect, și poți determina și pe alții să se implice. De ce să donez? Pentru că poți schimba vieți.

Cu donația ta și a prietenilor ori a colegilor de muncă putem strânge sumele de bani necesare pentru a-i ajuta pe cei mai vulnerabili semeni de-ai noștri.

Gândeste-te doar o clipă: o sumă oricât de mică are multă valoare. Atunci când donezi devii parte activă a soluției oferind posibilitatea persoanelor cu dizabilități să beneficieze de îngrijire specializată, o cameră proprie pe care o pot personaliza după preferinţe și hobby-uri, pot învăţa să-şi prepare singuri hrana, pot lega prietenii şi pot deveni o familie.Vei face fericiți 45 de semeni care vor locui în cele 9 căsuțe.

Donați în contul de mai jos cu mesajul CASUȚĂ și veți face parte din poveste.

RO72RNCB0227130116020001

Această campanie se derulează cu sprijinul Fundația Comunitară Sibiu care ne pune la dispoziție contul bancar pentru a putea colecta sumele donate.

Fiți alături de noi pentru ca fiecare căsuță să devină una de poveste pentru semenii noștri cu dizabilități.

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *