Ziarul care ține cu românul

Film mafiot pus în aplicare de ,,Decanu” – România 2020

Modul de operare

Furios, individul a decis să-l atragă pe tânărul de 22 de ani într-o capcană pentru a-i aplică o lecție în stil mafiot, punând-o pe iubita lui să-l invite în apartamentul său din Găești, iar când iubărețul era în casă, a năvălit peste el împreună cu doi amici.

Acesta din urmă a aflat că iubita lui îl înșeală cu găeșteanul și a decis să se răzbune în același mod, contactand-o pe Facebook pe iubita lui „Decanu”. Însă fata nu a reacționat la mesajele amorase ale lui Alin, ci i le-a arătat iubitului ei.

,,Decanu” băgat la ,,beci”

,,Decanu” băiat respectat în Găești,  a ajuns astăzi după gratii împreună cu doi ”colaboratori” ai săi, după ce s-a jucat de-a mafiotul, scenariul pus la cale de Drăghici Georgian Remus  zis ”Decanu” țînând câteva zeci de minute, în fapt până în momentul în care ”Mery” din Râncaciov a apelat serviciul 112, iar polițiștii din Găești l-au luat pe sus pe ”Decanu” și pe complicii săi, băgându-i la beci – deocamdată – pentru 24 de ore.

„M-a chemat o fată la ea. Cred că m-a ademenit, nu ştiu ce s-a întâmplat. M-au tăiat, m-au lovit cu pumnii şi picioarele şi au vrut să mă batjocorească”, povesteşte băiatul.

Agresorii tânărului din Nucet au fost reţinuţi

Cei trei l-au agresat și amenințat pe tânărul picat în capcană. Apoi, „Decanu” a ințiat un apel video către fata din Râncaciov pentru a-i prezenta „captura”, scrie dambovitanews.ro.

Când și-a văzut iubitul în asemenea hal, tânăra a sunat imediat la 112.

Imediat, la faţa locului au descins polițiștii din Găești, care l-au salvat pe băiat.

Sursa: dambovitanews

Foto:  dambovitanews

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *