Ziarul care ține cu românul

Foto/Video de la fața locului. Accident Bd. Coposu Sibiu

Potrivit Purtător de Cuvânt Agent Șef Adjunct de Poliție Elena WELTER, o femeie în vârstă de 38 de ani, din Bungard, a condus un autoturism pe strada Berăriei, a virat stânga pe Bulevardul Coposu fără să acorde prioritate, a fost lovita de un autoturism condus regulamentar dinspre spital, a fost proiectată pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu alt autoturism, iar autoturismul condus dinspre spital, în urma impactului, a pătruns pe contrasens în coliziune cu alt autoturism condus regulamentar din sens opus.

Accidentul s-a produs pe Bd. Coposu,ISU Sibiu unde a intervenit de urgență  un echipaj SMURD, un echipaj de paramedici cu autospeciala de salvare victime multiple și un echipaj de descarcerare.

Potrivit Purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu Slt. Alina VOINA, în urma accidentului au rezultat 3 victime, un bărbat, aprox 45 ani, o femeie, aprox 35 de ani care a fost extrasă din interiorul unei mașini și o femeie aprox. 19 ani. Toate victimele au primit îngrijiri medicale și au refuzat transportul la spital.

https://www.youtube.com/watch?v=QqbrexFJeHY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *