Ziarul care ține cu românul

GOfm 90,4 și pe Ziua Online

goFM a devenit de astăzi, 23 mai radioul ce se poate asculta și în cadrul spitalului nostru de știri. Cu o emisie în mediul online de circa 10 ani, radioul fondat la Sibiu și devenit viral in mediul online, emite de circa 2 săptămâni și la Sibiu pe frecvența de 90, 4 FM.
goFM poate fi ascultat în municipiul Sibiu pe frecvența 90,4 FM și propune un stil de radio diferit față de ceea ce există în România. “Vom avea un stil aparte: nu dăm știri despre violențe sau crime și nu avem absolut deloc politic, comentarii politice sau de genul acesta. Prezentăm ceea ce este și atât.
Mergem înspre a aduce un ton pozitiv. Știrile sunt compacte, la jumătatea orei, ne interesează ca ascultătorul să poată avea informația clară și concisă. Aducem muzica din anii `40 și până aproape de cea din zilele noastre. Ne vom îngriji și de rockeri și, până la finele anului, mai lansăm două posturi de radio on-line (avem șase în acest moment), printre care primul va fi goROCK“, spune Laurențiu Sever și Tiberiu Popescu, CEO GONEWS Group.
Din echipa goFM Romania fac parte nume importante ale radioului local printre care amintim pe: Florin Otrocol, Borco, Andy Popianos, Dana Daba, Hora, dr. Mihaela Stroe, Horațiu Welttman, Cosmina Drăguș, Daniela Sommer, Emy Bernhard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *