Ziarul care ține cu românul

Hoț arestat de polițiști după ce ar fi furat o geantă dintr-un autoturism

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au reţinut pentru 24 de ore, la data de 09 martie a.c., un tânăr, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt. Cel în cauză au fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Târgu Mureş.

La data de 09 martie a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au fost sesizaţi de către o femeie, din municipiul Reghin, cu privire la faptul că o persoană necunoscută, de sex masculin, i-ar fi sustras din autoturism o poşetă, în care se aflau mai multe bunuri şi bani.

În fapt, din cercetări, a reieşit că în data de 09 martie a.c., în jurul orei 10.30,  o persoană necunoscută ar fi pătruns într-un autoturism lăsat neasigurat, pe o stradă din municipiul Reghin, de unde ar fi sustras o poşeta cu bunuri şi bani.

La scurt timp, în urma activităţilor specifice, poliţiştii au identificat un tânăr, de 19 ani, din municipiul Reghin, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 3.000 de lei, acesta fiind recuperat parţial, în proporţie de 65%, fiind predat persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, la data de 09 martie a.c., faţă de cel în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, sub coordonarea unităţii de Parchet competente.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *