Ziarul care ține cu românul

Hoți de lemne fără limite – pădurar, tată a 3 copii ucis cu sânge rece

Potrivit observator.tv , corpul pădurarului a fost găsit aruncat într-o râpă din pădure.

Un pădurar în vârstă de 37 de ani a fost găsit mort într-o zonă montană din vecinătatea localităţilor Lăpuşul Românesc şi Rogoz, fiind atacat de hoţii de lemne, a declarat miercuri noaptea prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor.

Pădurarul era angajat al Direcţiei Silvice Maramureş, Ocolul silvic Strâmbu Băiuţ.

Căsătorit, tată la trei copii.

“Un pădurar a informat faptul că se întâmplase ceva greșit pe sectorul său. A anunțat șeful de district, care, la rândul său, a anunțat poliția. A durat jumătate de oră până când a sosit echipajul de poliție și l-a găsit pe pădurar decedat. Este o zonă dificilă. Este o atmosferă grea, nu vă pot descrie. Este un eveniment incredibil, de o violență extremă. Eu sunt în Maramureș acum, pentru a afla mai multe chestiuni. Vă dați seama? L-au împușcat pe pădurar cu PROPRIA LUI ARMĂ!  L-au împușcat în omoplatul drept și nu numai! Liviu Pop a rămas cu trei copii orfani din cauza celor care au furat pădurea. Noi păzim și pădurile private, asta a fost și aici! Pădurea se apără! Rog pe toată lumea să nu mai instinge la violență și să înțeleagă faptul că personalul silvic îngrijește pădurea”, a declarat George Mihăilescu, directorul Romsilva.

Ținem să precizăm faptul că și locuitorii satelor din județul Sibiu devin foarte violenți în limbaj și comportament când sunt întrebați furtul lemnelor de pe Valea Sadului și nu numai.

Trei îngerași de copii și o mamă îndoliată din cauza tâlharilor care nu mai au nici un fel de scrupule au rămas fără ,,stâlpil familiei”, măcelul trebuie întrerupt, s-a ajuns într-un moment dezastruos care se pare că a scăpat totul de sub control.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Dumnezeu să îl ierte!

Foto: Observaor.tv

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *