Ziarul care ține cu românul

Împreună pentru Șura Mare – Sădește un  POM!

”Împreună pentru Șura Mare” parcurge o noua etapă de implicare, fapt pentru care vă invităm să ne fiți alături  într-o noua acțiune.

Ne dorim un mediu sănătos pentru copiii noștri. Ne dorim să fim  modelul lor. Pentru asta, trebuie să ne implicăm și să depunem efortul necesar, să lăsăm  în urma noastră, un aer mai curat iar pădurea (plamanul naturii), să o intinerim și să o protejăm.

Dacă gândești ca noi și cu responsabilitate pentru  generațiile viitoare, VINO sa acționam impreuna!

Alături de Ocolul Silvic Dealul Sibiului din Șura Mare, am identificat posibilitatea de a împăduri o suprafață de teren, pe teritoriul comunei noastre Șura Mare, mai precis în Cantonul Hamba, la Pepinieră.

Prin urmare, vă așteptăm în data de 07.03.2020, la ora 09:00, la locul de întalnire, Parcul din Hamba, având asupra voastră, manuși și bocanci pentru a desfașura prima etapa a acțiunii noastre- curățarea locului- în care vom planta puieti, in etapa următoare.  Etapa de plantare se va face in data de 21 martie, daca vremea va fi favorabila.

Este indicat să vă aduceți cu voi, sticla peronală cu apă, o lingură sau furculiță însoțită de o farfurie  sau castron. Nu vrem sa folosim pahare, su farfurii de unica folosinta. Fiecare trebuie sa fie pregatit cu o punga, astfel încât, tot gunoiul pe care il produce in aceste ore, sa il transporte in sat, oras sau acasa la el, unde il va depozita corespunzator si selectiv.

De ce sa va aduceti farfurie sau castron?

Căștigătorul  primei editii a ”Festivalului Ceaunului”, va găti pentru noi, la marginea padurii, un ceaun cu fasole.  Preparatul delicios, va fi distribuit gratuit, fiecarui participant  la această actiune, după ce ne vom fi terminat treaba

Foarte important!!!

Locurile sunt limitate de dimensiunea ceaunului. Pot participa doar 60 de persoane. Grabiti-va!

Inscrierile se fac pe pagina de facebook ”Impreuna Pentru Sura Mare” sau la telefonul mobil, nr: 0771 127 794, pana vineri 06 martie ora 14:00

Celor pe care ii iubim, vrem sa le daruim ”luna de pe cer”. Va oferim ocazia sa le daruim, îmreuna,  un mediu mai sanatos si o padure tanară.

N-i bucațică din lună

Da-i facut din inimă

Dăruiescu-ți un brăduț

Ce-i ca mine de drăguț

Îl putem planta-npreună

Și să ne simțim pe lună.

Sădește un  POM – Fă tu PRIMĂVARA frumoasă!

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

https://ziuaonline.com/detectiv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *