Ziarul care ține cu românul

Încep reparațiile la scările de pe strada Turnului

Din această săptămână, în funcție de condițiile meteo, încep lucrările de reparații la scările de pe strada Turnului. Primăria Sibiu a contractat firma SC Profesional Construct SRL pentru realizarea lucrărilor, inclusiv elaborarea proiectului tehnic și obținerea avizelor necesare, costurile însumând 325.000 lei.

Firma contractată va începe execuția propriu-zisă a lucrărilor cu îndepărtarea elementelor scărilor care nu mai prezintă siguranță și montarea unei centuri de beton armat pentru consolidare. Canalizarea pluvială va fi verificată pentru a se asigura că apa se evacuează corect și se vor efectua lucrări de reparații în cazul în care este necesar. După încheierea lucrărilor de consolidare se vor remonta cărămizile și elementele de piatră pe noul coronament, precum și balustrada metalică a scărilor. Traficul pietonal se va desfășura în condiții de șantier în această perioadă, dar va fi necesară și închiderea temporară a traficului pietonal atunci când se va lucra la placarea scărilor.

Termenul de execuție va fi de aproximativ 60 de zile, în funcție de condițiile meteo și de lucrările suplimentare care ar putea fi constatate după decopertare.

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing
Primăria Municipiul Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *