Ziarul care ține cu românul

Inconștiență la 18 ani – cum poți să mori în pustietate

La data de 29 iulie a.c. în jurul orei 22.15 pe DN 7C, pe Transfăgărășan, în apropiere de Bâlea Lac, un apel la 112  prin care se anunța că un autoturism s-a răsturnat într-o prăpastie.

Un șofer inconștient cu vârsta de 18 ani, în timp ce conducea un turism inmatriculat în județul Timiș, spre Cârțișoara, pe fondul vitezei neadaptate în curbă, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile într-o râpă, la aproximativ de 20 m de nivelul carosabilului.
În autoturism erau 5 tineri cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani.

La fața locului ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje Smurd, o autospeciala de transport victime multiple și o autospeciala de descărcare la un accident rutier pe Transfăgărășan, o mașină căzută intr-o prăpastie. Din primele informații sunt implicate 5 persoane. Intervenția se află în dinamică.

Cei cinci tineri au primit îngrijiri medicale, iar patru dintre ei au fost transportați de echipajele Smurd cu diverse traumatisme, conștienți la UPU Sibiu.
Victimele nu au necesitat intervenția echipajului de descarcerare ele fiind doar extrase din autoturism.

În conformitate cu AND 524/2015 – Regulamentul de funcționare a DN7C Transfăgărășan – punctul 4, este specificat foarte clar ca circulația este interzisă pe timpul nopții între Piscul Negru (AG) si Bâlea Cascadă (SB).

 

Foto și video ISU-IPJ Sibiu

Știrea inițială:

Tragic accident pe Transfăgărășan – Un autoturism căzut în prăpastie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *