Ziarul care ține cu românul

Infracțiuni constatate și sancțiuni aplicate, în urma acțiunilor desfășurate de polițiști

INFRACȚIUNI CONSTATATE ȘI SANCȚIUNI APLICATE, ÎN URMA ACȚIUNILOR DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTI

 

Polițiștii au organizat, în cursul zilei de ieri, 232 de acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice. Au fost constatate peste 700 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au reținut 787 de permise de conducere.

 

La data de 9 februarie a.c., poliţiştii au organizat 232 de acțiuni, la nivel național și au intervenit la 2.581 de evenimente, dintre care 2.094 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 719 infracţiuni, 197 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 38 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 10.759 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.018.535 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 174 de infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 787 de permise de conducere și retrase 220 de certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *