Ziarul care ține cu românul

Infracțiuni rutiere în județul Sibiu

Infracțiuni rutiere

La data de 29 octombrie, în jurul orei 0100, în orașul Agnita, polițiștii rutieri au depistat în trafic un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto, în vârstă de 45 de ani, localnic, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism de către o persoană a cărei alcoolemie depășește limita legală.

 

Un alt conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat la data de 28.10.2019, pe strada Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș. Conducătorul auto a fost depistat și înregistrat de aparatura tehnică omologată circulând cu viteza de 79 km/h în localitate, iar în urma verificărilor s-a constatat că se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto, un bărbat din Axente Sever, în vârstă de 67 de ani, este cercetat penal aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism de către o persoană a cărei alcoolemie depășește limita legală.

 

La data de 24.10.2019, în jurul orei 1000, prin SNUAU 112 a fost sesizată producerea în municipiul Sibiu a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale. La fața locului, polițiștii Biroului Rutier Sibiu l-au identificat pe conducătorul auto care, în timp ce se deplasa pe str. Călugăreni a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în dreptul unui imobilul. Conducătorul auto, în vârstă de 32 de ani, sibian, a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu avea dreptul de a conduce, permisul său fiind reținut într-o altă cauză penală. Mai precis, la data de 14.10.2019, a fost depistat în trafic conducând autoturismul cu o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind cercetat penal.

Urmare a acestei fapte, polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține și refuzul sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *