Ziarul care ține cu românul

Infracțiuni rutiere în Vâlcea

Infracțiuni rutiere în Vâlcea

 

La data de 02 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi au oprit pentru control, pe Drumul Național 7A, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din satul Valea lui Stan.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemiei de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei,  iar pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără persmis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Cu alcoolemie a mai fost depistat și un bărbat de 52 de ani, din comuna Vlădești, acesta a fost oprit de polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Olănești, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Vlădești.

Deoarece acesta emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei, iar pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii  de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *